Verwen jezelf met ecocheques 28 jun. 2017

back

Ok, die ecocheques zijn goed voor de planeet, maar eigenlijk wilt u ook wel iets voor uzelf … Welnu, dat gaat perfect samen! Leg uzelf in de watten met zalige bioproducten, zowel voor uw innerlijke als uw uitwendige zelf, aangeschaft met ecocheques natuurlijk.

Lekker eten voor uw geweten

Fijnproevers weten het al lang: fruit, granen en groenten uit biologisch teelt smaken een stuk beter dan hun industriële variant die de tijd niet krijgt om rijp te worden op het ritme van de natuur. En dat is net zo met biovlees en zuivel. Puur natuur is puur genot.

En omdat er geen schadelijke bestrijdingsmiddelen, kunstmeststoffen of antibiotica aan te pas komen, zijn biologische producten een stuk beter voor de planeet. En dat is nu net de reden waarom u ze kunt betalen met ecocheques. Kijk uit naar het Europese BIO-label.

En wat drinkt u daar dan bij? Een biolimonade of een ecologisch wijntje misschien? Maar wist u dat u met uw ecocheques ook een sodamachine kunt aanschaffen. Zo maakt u voortaan uw eigen frisdrank en hoeft u niet meer met die zware flessen of bakken te slepen. Handig, toch?

Het oog wil ook wat

Wie cosmetica zegt, denkt aan laboratoria waar scheikundige producten samengevoegd worden tot dat magische crèmeke, al dan niet getest op weerloze dieren. Maar er zijn ook ecologische alternatieven, met het Europese Ecolabel, te koop met uw ecocheques.

Deze groene verzorgings- en schoonheidsproducten hebben een kleinere ecologische impact en vermijden gevaarlijke bestanddelen, zonder dat daardoor hun werking of kwaliteit onder moet doen voor de niet-ecologische concurrenten. Zo kunt u stralen zonder het op de natuur te verhalen!